NAJBOLJI ELEKTRIČARI U ALTINI

Električar AltinaAltina je naselje koje se nalazi u blizini Zemuna, tako da mnoge porodice odlučuju da kupe stan baš u ovom delu grada, jer kvadrat još uvek nije sa previsokom cenom.

U svakom slučaju, kada je o elektro instalacijama reč, Altina ima starije i novije zgrade, pa kod ovih starijih treba obratiti pažnju na stanje mreže.

 


ELEKTRIČAR ZA HITNE INTERVENCIJE ALTINA
MAJSTOR ELEKTRIČAR ALTINA
ELEKTRIČAR ZA SITNE POPRAVKE ALTINA
POPRAVKA SVIH ELEKTRO INSTALACIJA ALTINA
PREPORUKA ELEKTRIČARA KOJI POKRIVA ALTINU

Majstor električar Altina

Mrežu čine kablovi, žice, sklopke i mnogo toga još što osigurava protok struje kroz objekat. Interesantno za naš narod jeste da se mnogo ne brine o ovakvih stvarima, sve dok se ne desi neka šteta. Obično stavljamo takve investicije u poslednji plan, ali je činjenica da sve ima svoj rok trajanja, pa tako i žice i kablovi, mogu da se zapale ako kroz njih stalno protiče struja a oni su dotrajali.

Najbolje je odmah pozvati ekipe naših majstora da izađu na teren i da reše problem. Dolazak se ne naplaćuje, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Nakon vašeg telefonskog poziva, majstori će biti na adresi za oko sat vremena.

 


Električar za hitne intervencije Altina

Bolje sprečiti nego lečiti, to je stara dobra izreka, tako da – zovite čim pre! Naime, nijedan kvar ne može da postane manji i da se popravi sam od sebe, već mora majstor da dođe, pogleda i da onda reši problem. Ljudi često greše, pa čekaju, i onda se sve pretvori u tu hitnu intervenciju, koja naravno, mora više da košta nego redovna i standardna.

Električar za sitne popravke Altina

Kod naših majstora nema sitnih i krupnih popravki, jednostavno, sve su iste, tako da možete da zovete za bilo šta.

Na primer, ako se desilo da vam je iskočio osigurač i vi to ne znate kako da rešite, ovo može da bude takođe intervencija koju možemo zvati hitnom.

Razlog je što u takvom slučaju koji smo naveli, vama neće raditi šporet, TA peć ili bilo koji drugi uređaj koji je povezan sa tim osiguračem, tako da vi ne možete da funkcionišete kako treba.

Popravka svih elektro instalacija Altina

Upravo zato naši majstori nude popravku svih elektro instalacija, nevezano šta to bilo. Nema malih i veliki radova, isto je i kada se menja ringla na šporetu i kada se uvodi voda u kuću. Jer, naši majstori znaju da jedan dobro odrađen posao donosi  još mnogo novih poslova. 

 

Preporuka električara koji pokriva Altinu

Upravo dolazimo do glavnog dela priče – svaki dobro odrađen posao je preporuka, tako da je to nešto čime se naši majstori rukovode. Kroz vreme, odnosno, tokom više od tri decenije koliko rade ovaj posao, stekli su pravu armiju zadovoljnih klijenata, koji zovu kada god imaju neki problem sa strujom.

I ne samo to, nego oni svoje iskrene preporuke prenose dalje, svojim rođacima, prijateljima, komšijama, tako da se dobar glas zaista daleko čuje.

Jedina molba naših majstora je da ne insistirate na ceni usluge preko telefona, zato što to nikada ne može da bude precizno, već samo paušalno i potrebno je da majstor pogleda uređaj ili elektro mrežu, da bi vam rekao u čemu je problem.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com