NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA VRAČARU

Čišćenje kamenca na bojleru VračarZa čišćenje kamenca nije dovoljno da uzmete bilo koji čekić i lupate po grejaču i kazanu dok kamenac ne otpadne.

Čišćenje kamenca na bojleru deluje kao jednostavna intervencija ali zahteva veliko iskustvo i stručno znanje kako se ne bi desila oštećenja na grejaču ili kazanu ili nekom drugom delu bojlera.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Vračar

Zato je najbolje da pozovete ovlašćeni servis, a ima ih na desetine u Beogradu.

Uvek se dobro raspitajte koji od njih rade profesionalno i kvalitetan servis bojlera, kao i ono što vam je najvažnije, uklanjanje kamenca na bojleru.

Kamenac se zapravo uklanja sa grejača a u nekim slučajevima i sa kazana, kako bi se grejač sačuvao i kako bi što efikasnije radio.

Uklanjanje kamenca je obavezno ako želite ispravan bojler koji će vam u doglednom roku isporučiti onoliku količinu tople vode koja vam je potrebna.

Topla voda je veoma važna za svako domaćinstvo, naročito ako ima više članova i ako imate malu decu kojima je kupanje češće potrebno. Deca su posebno osetljiva na hladnu vodu, zato im obezbedite dobre uslove i mislite na servis bojlera na vreme.

Skidanje kamenca na bojleru Vračar

Jedna od prvih stvari koju radi svaki serviser kada otvori bojler jeste da gleda koliko se kamenca nakupilo na grejaču.

Ukoliko prijavite serviseru da se voda ne zagreva ili se jako sporo zagreva, kada serviser pogleda veliku količinu kamenca na grejaču biće mu jasno da samo skidanje kamenca nije dovoljno, već je potrebna i zamena grejača na bojleru.

Nakon čišćenja kamenca, serviser će proveriti u kakvom je sada stanju grejač, ukoliko ne radi i ne zagreva vodu kao što bi trebalo, moraće da uradi zamenu grejača.

Savet je da sledeći put i skidanju kamenca mislite na vreme i zato u svakom servisu možete zakazati unapred dolaske servisera, kako se ne bi desilo da zaboravite. Skidanje kamenca je veoma važno da biste sačuvali grejač ali istovremeno i bojler, jer bojler bez dobrog grejača vam više nije potreban.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com