NAJBOLJI VODOINSTALATERI U SURČINU

Čišćenje kamenca na bojleru SurčinČišćenje kamenca na grejaču neophodno je kako bi grejač radio što duže i efikasnije odnosno kako bi obezbedio dovoljnu količinu tople vode.

Ponekad zanemarimo kamenac misleći da on nije toliko važan, ili zaboravimo da zakažemo čišćenje kamenca.

Međutim stručnjaci kažu da to nije pametno, jer je dovoljna i mala količina kamenca da grejač oslabi i bude manje efikasan.

 


Kamenac može oštetiti i kazan a tada se osim zamene grejača mora menjati i ceo bojler.

Zato je važno da čišćenje kamenca bude redovno i da pozovete servis bojlera na vreme.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Surčin

Uklanjanje kamenca je najvažnija na listi prilikom servisa bojlera. Uklanjanje kamenca obavlja serviser u okviru redovnog servisa i popravke bojlera.

Prvi znak da je potrebno zakazati čišćenje kamenca na bojleru je pucketanje bojlera tokom zagrevanja vode, kao i čekanje od nekoliko sati da se voda zagreje.

Ukoliko primette da se voda duplo sporije zagreva nego kada ste tek kupili bojler, znajte da je odmah potrebno očistiti kamenac kako ne bi vremenom u potpunosti uništio grejač.

Skidanje kamenca na bojleru Surčin

Skidanje kamenca traje samo pola sata, a važna je i sama procedura skidanja kamenca kako se ne bi grejač oštetio, jer ako kamenac skidate sami, možete oštetiti grejač a onda morate uraditi i zamenu grejača pored čišćenja kamenca.

Mnogo jednostavnije rešenje je da pozovete stručnog servisera i ne rizikujete. Iako je već poznato parvilo dosta ljudi strada jer popravlja bojler a prethodno ga ne isključi iz struje i ne zavrne glavni ventil.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com