NAJBOLJI VODOINSTALATERI U STAROM GRADU

Čišćenje kamenca na bojleru Stari gradVećina servisera prvo uči kako se uklanja kamenac iz bojlera, odnosno sa grejača ali iz kazana.

Sam raspored koraka je mnogo važan jer vam može sačuvati život. 

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Stari grad

Pre uklanjanja kamenca nikada ne zaboravite dva najvažnija prva koraka kako biste sačuvali vaš uređaj ali i život, a to je da isključite bojler iz struje i zavrnete glavni ventil i ispustite vodu iz bojlera, kako biste uopšte mogli bezbedno da pristupite grejaču.

Ipak, kompletno uklanjanje prepustite majstoru koji dođe na vašu adresu.

On će obezbediti prostor, bojler će isključiti iz struje i otvoriće bojler kako bi pogledao kakva je situacija.

Ukoliko su naslage već dovoljno velike da od grejača nije ostalo ništa odnosno da je on izgubio svoju svrhu jer mu je potrebno jako puno vremena da ugreje vodu, serviser će vam savetovati da zamenite grejač.

To je zbog vaše bezbednosti jer grejač ne može doveka biti pod naslagama kamenca od zagrevanja kamenca on će se u jednom trenutku zapaliti a to neminovno dovodi do požara u vašem domu.

Skidanje kamenca na bojleru Stari grad

Obavezno sprečite to i kamenac uklanjajte na vreme.

U našoj zemlji je voda tvrda i zbog toga se naslage kamenca lako stvaraju. Zato je skidanje kamenca veoma česta intervencija.

Kako biste bili sigurni skidanje kamenca obavite dva puta godišnje kao i servis bojlera, gde ćete znati jasnu situaciju u svom bojleru.

Nemojte da dozvolte da se iznenadite i da vam bojler postane tempirana bomba jer niste našli vremena za servis bojlera.

Mnogo je bolje i finansijski isplativije da redovno obavljate servis bojlera, na taj način neće biti iznenađenja a vi ćete moći da sprečite svaki kvar i opasnost.

U Beogradu imate na desetine servisa bojlera, uvek možete pronaći onaj koji Vam je najbliži i koji vam najviše odgovara.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com