NAJBOLJI VODOINSTALATERI NA SAVSKOM VENCU

Čišćenje kamenca na bojleru Savski venacČišćenje kamenca na bojleru je samo jedna od mnogobrojnih intervencija koje obavljaju serviseri iz servisa za popravku bojlera ili serviseri koji rade samostalno. Ipak, radije izaberite ovlašćeni servis jer ste kao korisnik usluge mnogo sigurniji i bezbedniji.

Od ovlašćenog servisa ćete uvek dobiti i garanciju kako na ugrađene delove tako i na rad servisera kao i račun, što je posebno važno, naočito što smo svedoci različitih prevara i nerealnih cena od strane pojedinačnih majstora.

 


Uklanjanje kamenca na bojleru Savski venac

Za uklanjanje kamenca svakako je takođe potrebno anagažovati ovlašćeni servis, gde rade sertifikovani serviseri sa iskustvom koji će uklanjanje kamenca uraditi profesionalno, tako da će Vam grejač zagrevati vodu mnogo bolje nego kada ste ga tek ugradili.

Uklanjanje kamenca je mala ali veoma značajna intervencija koja vam može spasiti ceo bojler. Pitate se kako?

Pa kamenac koji se nakuplja vremenom na grejaču, a koji je posledica tvrde vode, koja se nalazi u našem vodovodu i korist se u svakom gradu u Srbiji, značajno oštećuje grejač. Ovo se ne dešava preko noći i zato je veoma važno da napravimo podsetnik za zakazivanje uklanjanja kamenca.

Kada se kamenac čisti redovno i profesionalano, tako da se ne ošteti ni grejač ni kazan u bojleru, grejač može efikasno da zagreva vodu bez problema.

Ukoliko se ovaj problem zanemari, naslage će vremenom postati sve veće tako da će grejaču biti potrebno sve više i više energije kako bi stigao da zagreje vodu. Sva energija se troši na zagrevanje kamenca i tako su računi za električnu energiju previsoki a i dalje ne dobijate toplu vodu koja vam je potrebna.

Skidanje kamenca na bojleru Savski venac

Kako biste sačuvali grejač ali i svoj džep od suvišnih troškova radije novac potrošite na skidanje kamenca koji će vam uraditi svaki servis bojlera u gradu.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com