SERVIS I POPRAVKA BOJLERA BEOGRAD

Brzo se troši topla voda iz bojlera

Kada se topla voda iz bojlera brzo potroši, onda ni sam bojler ne vrši svoju osnovnu funkciju, zar ne?

Glavna prednost bojlera je što nam obezbeđuje dovoljnu količinu tople vode u datom trenutku. Brzina zagrevanja vode i količina vode koja će se zagrejati u datom trenutku, zavisi od stanja grejača i samog kazana. 


Najvažniji deo svakog bojlera je grejač, on može biti manje ili više kvalitetan, ali koliko god kvalitetan bio, na njemu će se taložiti kamenac, koji je posledica tvrde vode iz našeg vodovoda.

Kako bi grejač ispravno radio i kako ne bi došlo do prebrzog trošenja tople vode, važno je na vreme čistiti kamenac.

Kada grejač nije opterećen kamencem, on može raditi svom snagom, ako su na njemu naslage kamenca, tada će grejač grejati kamenac a ne vodu, što će rezultirati smanjenom količinom tople vode i mnoogo dužim zagrevanjem vode, jer će grejač trošiti mnogo više energije kako bi probio kamenac i ugrejao vodu.

Na ovaj način troškovi za vodu i struju su mnogo veći, a vi ne dobijate onoliko tople vode koliko vam je potrebno.

Zato je važno da redovno servisirate sam bojler, kao i sve važne komponente u njemu. Kod bojlera prvo strada grejač, a on je i najvažniji deo bojlera koji je direktno odgovoran za količinu tople vode koju imate na raspolaganju.

Zato je važno da redovno radite servis bojlera, jer to je mnogo isplativija opcija nego da dodtano trošite struju i vodu, dok na kraju ne budete morali da zamenite i sam grejač.

Poslušajte savete prijatelja i pozovite vodoinstalatera za kog ste dobili preporuke.

Prilikom odabira vodoinstalatera, obratite pažnju da imaju ovlašćeni servis, da imaju efikasnu i dobru uslugu i da su dostupni za različite delove grada, kao i da rade veliki broj popravki na bojlerima.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com