ZAMENA REFLEKTORA NA ZGRADI 

Zamena reflektora na zgradi je nešto kompleksnija intervencija od obične zamene osvetljenja, led lampi i sijalica. Kada je u pitanju osvetljenje na zgradama pogotovo reflektori, ono mora imati dodatnu zaštitu od atmosferskih uticaja, padavina, sunca, udara i vetra, ztao je ovo električarska usluga koja je po pravilu skuplja.


Zamenu reflektora na zgradi prepustite iskusnom električaru. Ukoliko je vaš posao, posao domara i organizacije svih popravki koji se tiču zgrade i svih stanara, savetujemo ovlašćeni električarski servis.

Kao glavni domar često ćete morati da se brinete o osvetljenju zgrade, što podrazumeva, proveru rada svih sijaličnih svetala, zamenu sijalica u svim zajedničkim prostorima u zgradi, kao što su liftovi, holovi, balkoni.

Zatim moraćete da brinete o svim neispravnim prekidačima u zgradi, tasterima za svetlo. Isto tako vaš posao će biti zamena reflektora, plafonjera, senzorskog osvetljenja, kao i druga tehnička pitanja koja imaju veze sa strujom.

Zato je naš savet da pronađete veoma dobar ovlašćeni i  licencirani električarski servis u koji imate poverenja, jer će vam ove usluge često trebati.

Kao savestan domar, koji želi kvalitetan i udoban boravak i korišćenje zgrade, tako da svi stanari budu zadovoljni, savetujemo da konatktirate profesionalne električare, kako za zamenu reflektora i sijalica, tako i za sve ostale elektro usluge.

Kada ste firma, onda ovakvi servisi žele da sarađuju sa vama, jer im donosite dobar prihod. Takođe, oni će vam uredno dostavljati račun i garanciju za svaku uslugu, ali i biće vam na raspolaganju, tako da ih možete pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Prosečna cena montaže srednje zahtevnog uličnog svetla je od 12 do 20 evra, bez nabavke. Ipak, ovakvi servisi često stambenim jedinicama daju malo bolje cene, jer su redovni klijenti i od njih imaju veliku zaradu. Zato je ovlašćeni provereni servis najbolja opcija za vas kao domara ali i za sve stanare u zgradi.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com