SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Veš mašina ne pere na temperaturama koje su podešene

Kako bi se veš dobro oprao, potrebno je da dobro podesite program, koji će ispratiti potrebnu temperaturu.

Ukoliko se veš ne opere na potrebnoj temperaturi, neće biti u potpunosti čist i dezinfikovan, a bakterije će ostati na njemu. Takođe je moguće da ne bude adekvatno ispran.

Svaka vrsta veša zahteva određenu temperaturu za pranje. Postoji osetljivi veš koji se pere na niskim tempareturama, kako se vlakna ne bi oštetila, a postoji i zaprljan veš koji zahteva visoku temperaturu pranja.

Ukoliko veš mašina ne može da dostigne određenu temperature i ne može da se zagreje, znači da je problem u grejaču ili u programatoru.


Ukoliko grejač ne radi dobro i ne može da proizvede adekvatnu temperaturu, znači da je grejač loš i da je potrebno da se zameni ili popravi.

Grejač koji ne radi dobro ne može da dostigne temperaturu vode koja je potrebna, zato je potrebno da se on očisti od kamenca ili da se zameni.

Kada se zameni, vodoinstalater će proveriti da li veš mašina pere veš na određenoj zadatoj temperature, ako je sve u redu, problem je bio u grejaču.

U slučaju da programator ne može da radi, kako bi trebalo onda znači da zadaje pogrešne funkcije i da ne može da dostigne određenu temperature vode.

Podešavanjem funkcije na hladno pranje, možete dobiti visoku temperature, te je ovde reč u istom problemu samo u suprotnom smeru, to ukazuje na problem sa programima koji se podešavaju za pranje veša.

U svakom slučaju, važno je da angažujete stručno lice, koje će rešiti sporni problem, jer je jako važno da veš mašina pere na adekvatnoj temperaturi.

U skladu sa tim , ako veš mašina ne radi dobro, možete oštetiti svoj veš, tako da on postane neupotrebljiv.

Zato vam je potreban dobar majstor koji će vratiti veš mašinu u prvobitno stanje.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com