SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA BEOGRAD

Šta kada na kombinovanoj mašini ne radi deo za sušenje veša?

Ukoliko imate kombinovanu veš mašinu koja služi za pranje i sušenje veša, a funkcija za sušenje ne radi, trebalo bi da proverite da li koristite dobar program ili ne.

Vrlo je važno da program sušenja bude odgovarajući, kako ne bi došlo do kvara na elektronici.

Ukoliko zadate funkciju sušenja za određenu vrtu veša, a u bubanj ubacite veš koji je od drugog materijala i zahteva drugu temperaturu sušenja, onda se mašina može pokvariti. 


Adekvatan program je vrlo važan, i ako se u tom delu funkcije pomešaju ili pokvare, opcija za sušenje može da se pokvari.

Kod kombinovanih mašina, postoje dve procesa pranja i sušenja veša, što je dosta kompleksnije nego kod mašina koje su samo za pranje ili samo za sušenje veša.

Druga stvar koju bi trebalo da pogledate jeste da li je filter zapušen i začepljen.

Mašina za veš ne može adekvatno uraditi sušenje do kraja, ako je filter zapušen. Najčešće se dešava da veš ostane mokar nakon završenog programa sušenja.

Dakle, potrebno je proveriti da li je filter zapušen i očistiti ga, i isprazniti deo sa nakupljenom vodom.

To je process koji se redovno radi,  a ukoliko ne znate kako da to učinite pozovite vodoinstalatera.

Takođe je vrlo važno da veš mašina ne bude prepunjena, ako ima više veša nego što je navedeno, to može preopteretiti bubanj i oštetiti funkcije.

Svakako ovo su opšte smernice ali za neku detaljniju popravku pozovite vodoinstalatera, koji će ustanoviti zašto kombinovana veš mašina ne radi, a zašto radi samo deo za pranje veša.

Svaki vodoinstalater koji se bavi popravkom mašina za pranje veša, ume i da popravi kombinovane veš mašine, koje služe i za pranje i za sušenje veša.

Ipak su ovakve mašine kompleksne i potrebno je da izaberete stručnjaka za popravku.

Izaberite servis koji ima licencu i stručnjake koji imaju isksutva sa ovom vrstom kombinovane veš mašine.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com