Popravka uređaja nakon strujnog udara

U slučaju strujnog udara udara groma i više sile, moramo vam reći da garancija na važi, ukolio su vaši uređaji pod garancijom. Veoma je važno da nikako ne radite sami ništa, već da pozovete naše električare isključite struju i uređaje ne dirate. .


Kada naši električari dođu na vašu adresu, oni će preduzeti sve mere bezbednosti i proveriti da li uređaji rade ili su potpuno uništeni i da li su pogodni za popravku.

Ponekad usled udara groma uređaj u potpunosti crkne ili prestane sa radom i tada popravka nije opcija, već samo kupovina novog uređaja.

Kada postoji šansa da se uređaj popravi tada naši električar rade sve što je moguće, posebno kada su veći uređaji u pitanju pout veš mašine šporeta, frižidera.

Elektirčar će prvo vizuelno pregledati uređaj i proceniti koja popravka je moguća, zameniće sve pokvarene delove i proveriti instalaciju.

Usled srujnog udara često strada i instalacija, pa je veoma važno da se provere ne samo uređaji već i instalacija.

Ukoliko se poprave samo uređaji a u instalaciji je kratki spoj i kablovi su oštećeni, to je kao da intervencija nije ni rađena jer će vrlo brzo doći do novih kvarova. zato vam je potreban neko ko zna kako i šta popraviti.

Zato ne čekajte da dođe do većih kvarova, već pozovite naš elektro servis. Putem naših brojeva možete zakazati sve intervencije popravke i hitne intervencije u Beogradu u bilo kom terminu, jer naša hitna služva radi 24 sata dnevno, čak i noću i vikendom.

 

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com