Izgorela utičnica na TA peći

Priprema TA peći je obavezna kada se pripremate za grejnu sezonu. Veoma je rizično da plaite TA peć, ako je niste pre toga pregledali. Najbolje je da to uradi sertifikovani električar, kakvi rade u našem servsu.


Pregled TA peći je bavezan, jer ako se ne proverava može doči do izgorelih delova, ali i do požara.

Jedna od čestih situacija je izgorela utičnica, koja nam govori o lošem kvalitetu kontaktnih delova, kabla i utinice.

Naravno svi delovi se mogu zameniti, ali je najvažnije odreagovati u trenutku.

Ukoliko primetite ili osetite da je utičnica nagorela, obavezo isključite TA peć iz struje, jer ova situacija zahteva hitnu proveru instalacija i uređaja.

Za tako nešto pozovite naš servis, a mi ćemo pozvati adekvatne električare na vašu adresu. U itnim situacijama nastojimo da došemo u najkraćem roku, ali i kada su sve druge popravke u pitanju.

Provera TA peći je obavezna i zahteva pregled grejača, utičnice, kabla i instalacije. tek kada proverimo ispravnost TA peći, možemo vam dati dozvolu za bezbedno korišćenje.

Ne brinite, mi imamo sve rezervne delove, a ako primeite bilo šta sumnjivo, odmah pozovite, ne čekajte jer struja može biti opasna i izazvati velike posledice u trenutku.

Naš servis radi na teritoriji celog Beograda u svakom trenutku, čak i praznicima, i noću, što je posebno važno za hitne situacije.

Dajemo račun i garanciju  zato smo jedan od najraženijih servisa kome se klijenti vraćaju.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com