Donja strana ugradne rerne loše peče

Ukoliko donja strana ugradne rerne loše peče , potrebno je da proverite nekoliko stvari. Na prvom mestu potrebno je proveriti da li je temperartura pravilno podešena U tome će vam pomoći termometar za pećnicu, kako biste proverili da li podešena temperatura odgovara onoj koja je u rerni..


U slučaju previše niske temperature, potrebno je kalibrirati termostat rerne.

Postoji i jedan instant trik oji će vam pomoći da bolje pečete hranu. Postavite pleh na donju stranu rerne, kako bi se ona bolje ispekla.

Uz to će vam pomoći ako pre pečenja zagrejete rernu, pa tek onda ubacite pleh za pečenje.

Ipak, ako su vam ova rešenja nedovoljna i dlaje se mučite sa neravnomernim pečenjem, pozovite naše elektiričare. Oni će proveriti grejače i delove u rerni i zamniti ih po potrebi. Naš električarski servis možete pozvati za sve električarske usluge, bez obzira da li se radi o zameni ringle, popravke TA peći.

Takođe imamo i službu za hitne interencije koju možete pozvati kad god vam se učini da primetite varnice ili dim ili nagorele kablove. Ne igrajte se sa strujom, već pozovite naše električare i ostanite bezbedni.

Na sluzi smo vam 2 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Možete nam se javiti u bilo kom trenutku. Pokrivamo ceo Beograd i sve delove grada. za kratko vreme smo na vašoj adresi. Osim kvalitetne usluge koja je najvažnija, našim klijentima uvek dajemo račun i garanciju na delove i usluge, što posebno svi naši klijenti, kako pravna tako i fizička lica.

Mail za reklamacije: vodomen12@gmail.com | tijana.bosiocic96@gmail.com | mlaznicavoda@gmail.com